Français - Express (FLE en Albanais) - Apprendre le Français en ligne depuis l'Albanais (débutant)

Formation

25336. 
Metoda jonë Express për të mësuar frëngjisht në internet nga shqipja do t'ju lejojë të mësoni të gjitha fjalët thelbësore për të vazhduar me lehtësi një bisedë me një vendas. Praktikoni frëngjisht me kuizet dhe ushtrimet tona të shumta dhe vlerësoni përparimin tuaj ndërsa shkoni. Ky kurs është krijuar për shqiptarët fillestarë. Boshllëqe në një temë? Sistemi ynë parashikues do t'ju ofrojë të ripunoni fjalët që po ju shkaktojnë probleme për mësimin optimal të frëngjishtes dhe të lini mënjanë çdo shqetësim përpara nisjes suaj!

Consulter en ligne

Chargement des enrichissements...